Beschreibung
55 receptow w 5 kapitlach nadejźośo how: pśedjěze a pśikuski, głowne jěze, pójěze, placki a tykańce, piśa. Na jadnoru wašnju a wjelich fotach wopisujo a pokazujo Tomaš Lukaš kšac pó kšacu, kak se wšo zepśigótujo, nawarijo, wopjaco abo wupjaco. Ze zapisom jězow a pśicynkow, zapisom kuchninych wobrědow a z kuchaŕskim słownickom – wšykne tśi rěcne pomocy serbsko-nimski a nimsko-serbski. Pśez praktisku spiralnu wězbu mógu knigły pśi warjenju na bliźe stojaś.
Auf einfache Art und vielen Fotos beschreibt und zeigt Tomaš Lukaš Schritt für Schritt, wie alles vorbereitet wird, gekocht, gebraten und gebacken. Mit Verzeichnissen der Speisen und Zutaten, des Küchengeschirrs und einem Kleinem Wortschatz der Kochkunst, alle drei Sorbisch-Deutsch und Deutsch-Sorbisch. Durch die praktische Spiralbindung lässt sich das Buch hinstellen.
Zusatzinformation
ISBN | 978-3-7420-2481-7 |
---|---|
Sprache des Artikels | Niedersorbisch |
Bibliografische Angaben | 1. nakł. 2018, 142 b., barwne fota a ilustracije, spiralna wězba |